HomeАпартаментиДвустаен апартамент с модерен и просторен интериор [70 м²]

Двустаен апартамент с модерен и просторен интериор [70 м²]

Модерен и просторен – тези две думи напълно описват този интериорен проект, намиращ се в Санкт Петербург, Русия. Големината на жилището е 70 м², които са разпределени между всекидневна, кухня, спалня, баня, тоалетна, гардероб и голяма тераса, чиято големина е 13 м². Желанието на собственика е новото му жилище да стане възможно най-скоро, така че дизайнерите трябвало да се справят с поставените им задачи в най-кратки срокове. Предизвикателствата пред тях били да създадат модерен и просторен интериор с леснодостъпни материали и без да правят сериозни реконструкции на жилищния план.

dvustaen-apartament-s-moderen-i-prostoren-interior-70-m-1g

Интериорът е поверен в ръцете на професионалистите от студио GEOMETRIUM и те направили всичко възможно, за да завършат проекта навреме и да спазят всички поставени цели. Единственото, което променили в етажния план е обединяването на кухнята и всекидневната. Те премахнали стената, която ги разделяла, за да създадат  едно отворено пространство, предлагащо висока функционалност, свобода на движение и уютна обстановка.

Кухнята е решена в бял цвят, контрастиращ на места с черни детайли, както и с такива, направени от дърво. В кухненската зона е включена маса за хранене, както и удобен барплот служещ, както за работа, така и за почивка, в допълнение с прекрасната панорамна гледка към историческия център на Санкт Петербург.. Таванът е впечатляващ, но освен, че създава модерно усещане в помещението, в него е вградена мощна вентилационна система, която успешно се справя с миризмите, идващи от кухнята.

Спалнята е в меки, успокояващи тонове. Таванът и тук е поразителен, показващ интересна колаборация, микс от използване на различни осветителни източници. От едната страна на леглото, вместо нощно шкафче е създадена малка тоалетка, а централно зад нея е разположено голямо огледало.

Ако интериора ви е харесал, може да разгледате и останалите проекти на GEOMETRIUM, които сме ви показвали.

dvustaen-apartament-s-moderen-i-prostoren-interior-70-m-2g dvustaen-apartament-s-moderen-i-prostoren-interior-70-m-3g dvustaen-apartament-s-moderen-i-prostoren-interior-70-m-4gdvustaen-apartament-s-moderen-i-prostoren-interior-70-m-5gdvustaen-apartament-s-moderen-i-prostoren-interior-70-m-6gModel

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.