HomeКъщиПриказна къща на дърво в Италия

Приказна къща на дърво в Италия

Къщичката построена сред клоните на дърво е символ на детската свобода и често я свързваме с безгрижно детство, игри и забавления. В тази статия обаче ще ви покажем една такава къща, която е с по-различно предназначение и определено има с какво да ви изненада.

Suite Blue  е един необичаен хотел (стая), носещ името La Piantata, разположен в един очарователен и живописен район в централна Италия – Арлена ди Кастро. Нестандартният хотел е създаден по модела “къща на дърво” и може да превърне мечтата ви за уникална ваканция в реалност.

prikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-1g

Конструкцията е издигната на 8 метра над земята и представлява едностайна къща с площ от 44 м², сгушена в клоните на вековен дъб. Преди да обърнем внимание на интериора, искам да насоча вниманието ви към природата, заобикаляща къщата. Мястото е заобиколена от хълмове, дървета и уникално красиви лавандулови полета … Приказка!

“Хотелът” предлага на своите гости стая с голямо двойно легло, баня и просторна тераса, чиито гледки са повече от красиви. Интериорът е много семпъл, изцяло изграден от дърво, целящ да подпомогне за създаването на пълна хармония между посетителите и околната среда.

Това е първата къща на дърво, която е построена като туристическа атракция в Италия и несъмнено е една много добра идея. Насладете й се …


prikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-3g prikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-4gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-5gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-6gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-7gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-8gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-9gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-2g

Тази снимката е от Евгени Динев

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.