Trending News
HomeДекорацияДоза Коледно и новогодишно настроение у дома [2016]

Доза Коледно и новогодишно настроение у дома [2016]

Настъпи моментът от годината, през който в сърцата и домовете ни се случва една позната магия, която ни прави по-добри, по-обичащи и отваря сърцата ни. Всяка година по това време ви показваме предимно идеи за “Направи си сам” празнични декорации, като целта ни винаги е била да ви подтикнем към това, да прекарате повече време със семействата си, правейки страхотни неща, в които влагате много чувства.
Тази статия е различна! В нея няма да ви покажем идеи за собственоръчно изработени декорации, играчки или аксесоари, но апелът ни отново е същия – прекарвайте време с най-близките си хора, показвайте им колко ги цените и обичате, отпуснете се и позволете на празничната магия да ви докосне.

В снимките по-долу са показани впечатляващи празнични декорации на домове, като фокуса е насочен към всекидневната и трапезарията – там където се събираме най-често по това време, но не сме пропуснали и някой други части от дома.
Независимо от това дали ще декорирате празнично камината, ще поставите чорапи за подаръци, ще сътворите интересно украсена коледна елха, ще поставите мигащи лампички на прозореца или ще създадете творчески декорирана стена – това, което най-вече ще направите е да създадете приятна атмосфера, готова за посрещане на гостите.

Екипът на Модерен Дом ви пожелава едни незабравими Коледни празници, истински моменти, много любов в сърцата и усмивки на лицата!

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment