Trending News
HomeДетска стаяАтрактивна детска стая за две момчета на различна възраст

Атрактивна детска стая за две момчета на различна възраст

Отдавна не сме обръщали внимание на стаите предназначени за едни от най-важните членове на нашето семейство, а именно нашите деца. В последните години интериорните трендове се промениха много по отношение на детската стая, като фокуса изцяло се насочи към активните занимания, мултифункционалността на мебелите и осигуряването на достатъчно свободно пространство за детски игри.

В статията ще ви покажем интериорен проект за детска стая, част от апартамент предназначен за семейство с три деца – две момчета, едното на 9, другото на 4 и момиченце на 2 годинки. Във въпросната стая ще се настанят двете момчета, така че тя е съобразена с техните нужди и с изискванията на техните родители, част от които са :

  • Две работни маси
  • Две легла (но да не са на два етажа)
  • Кът за игра и развлечение

Двете деца са много талантливи и имат хобита и любими занимания, така че дизайнерите са вмъкнали интересни елементи от тях в интериора на новата им стая. Така например, по-големият син играе баскетбол и в стаята е осигурено място за топки над леглата и мини баскетболен кош, а малката библиотека над работните места е под формата на баскетболна топка. По-малкият син е артистична личност с качества на лидер, като за него са осигурени голяма черна дъска и достатъчно място за книги и DVD дискове.

Тъй като детската стаята не разполага с достатъчно място за всичко, което трябва да побере, дизайнерите са прибегнали към нестандартни и интересни решения. Така например, за да осигурят две легла и да избегнат сценария с такива на два етажа, дизайнерите планират използването на мултифункционална мебел, която представлява легло, прибиращо се в друго легло.

Интересни са и различните подвижни елементи, закачени за конзолата, която е част от раздвижения таван. Разгледайте детайлните снимки, заредени с много вдъхновяващи идеи, които може да използвате в интериора на детската стая и да зарадвате малките членове на вашето семейство.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment