Trending News
HomeАпартаментиАпартамент във Варна със светъл и просторен интериор от inDESIGN

Апартамент във Варна със светъл и просторен интериор от inDESIGN

Отдавна не сме отразявали проект на студио INDESIGN и затова днес решихме да разгледаме един свеж интериор от тях. Апартаментът се намира в град Варна и разполага с площ от 76 м², която побира всекидневна, кухня, спалня, детска, баня и тоалетна.

apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-1

Всекидневната, кухнята и антрето са с една обща визия, тъй като са обитавани от всички членове на семейството, докато детската и спалнята са с индивидуален дизайн. Кухнята и трапезарията са разположени в едно помещение. Там, както и в хола, е много светло благодарение, както на големите прозорци, така и на обширните опънати тавани, които излъчват приятна бяла светлина.

Основните цветове тук са бялото, както и няколко тона на кафявото и бежовото, а за акцент е добавен светло син цвят. Откриваме интересна декоративна библиотека, вградена в стената зад масата в кухнята, направена от камък. Камъкът е използан и във всекидневната, като там дори е покрита цяла стена с него.

Както вече споменахме, спалнята и детската стая са с далеч по-колоритна и раздвижена визия от основните части в жилището. В спалнята виждаме една спокойна и отпускаща обстановка в приятни и не натоварващи окото цветове. Детската стая е стрхотна и със сигурност в нея ще живее едно весело и безгрижно дете. Цветовете са бяло, розово и лилаво, а светлината и в тази стая е в голямо количество. Детската стая е просторна и е удобна, както за игра, така и за учене и почивка.

apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-2 apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-4 apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-3apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-5 apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-6 apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-7apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-8 apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-9 apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-910apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-911 apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-912 apartament-vav-varna-sas-svetal-i-prostoren-interior-ot-indesign-913

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.