Trending News
HomeКухняКакво ще кажете за кухня, която може да бъде скрита в стената?

Какво ще кажете за кухня, която може да бъде скрита в стената?

Не, това не е шега или пък някой индивидуален проект. Това е напълно работеща концепция от Resource Furniture, която се състои от модулни функционални единици, които могат да бъдат скрити заедно или по отделно зад невероятно изглеждаща стена. От фирмата производител дори са патентовали тази “Стелт” технология и се готвят за масово производство.

kakvo-shte-kajete-za-khnq-koqto-moje-da-bade-skrita-v-stenata-1

Кухнята се състои от отделни модули, които могат да бъдат поръчани за вграждане в “невидимата” кухня. Клиентите могат да избират различни модели фурни, островни единици, перални, сушилни, сухи и мокри барове, както и много други. Това създава една неограничена възможност за създаването на една невероятна кухненска конфигурация, която ще пасва идеално на вашите нужди и стил.

Нещо повече, стената, зад която е скрита модулната комбинация от кухненско обзавеждане, може да бъде поръчана индивидуално, така че да се интегрира добре в рамките на различни интериорни схеми.

Може би, повечето от вас първоначално няма да харесат скритата кухня, тъй като дизайна й би преобразил вашият дом, като добави силно минималистично присъствие, благодарение на “голата стена”, която се появява, когато кухнята е скрита.

Според нас обаче, този модел кухня би могла да направи страхотни подобрения в интериора на едно малко жилище. Какво мислите вие? Кои според вас са силните и кои са слабите страни на този проект? Споделете в края на статията …

kakvo-shte-kajete-za-khnq-koqto-moje-da-bade-skrita-v-stenata-2 kakvo-shte-kajete-za-khnq-koqto-moje-da-bade-skrita-v-stenata-3

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.