Trending News
HomeАпартаментиАпартамент в Москва, показва експлозия от стилове

Апартамент в Москва, показва експлозия от стилове

Миксирането на стиловете в интериорният дизайн не е нещо необичайно, дори напоследък стана доста популярно и харесвано. Два или повече стила събрани на едно място предлагат повече емоции, чувства и разчупват общоприетите схващания за концепциите в интериора. Има разбира се стилове, които си подхождат и такива, които не си подхождат, но също така има дизайнери, които обичат да доказват, че в света на интериора няма граници.

Ще разгледаме един апартамент, доказващ това и показващ смесица от модерен, ръстик и индустриален стил, без нито един от тях да се усеща излишен. Първото нещо, което се забелязва в жилището е неговата цветовата палитра и начина, по който тя отговаря на използваните материали. 

В хола откриваме един много интересен кожен диван, отличаващ се с кафеникав нюанс и интересна патина, която го свързва с бетонните стени и тавани. Докато още разглеждате хола, обърнете внимание и на всички останали красиви елементи, като например вертикалните рафтове с книга и въжета висящи от тавана, свързващи осветлението.

Вижте гладкият преход между цветовете. Бетонните стени, недовършения естествен дървен под и дългите завеси – всички те образуват един хармоничен състав, въпреки че нямат нищо общо помежду си. Целият дизайн е много гъвкав и функционален, като например бялата стена зад дивана предлага пространства за съхранение, откриващи се посредством плъзгащи се врати.

Кухнята е разделена от хола, чрез удобен бар, над който забелязваме същото “въже”, което свързва осветителните тела над бара с полилея в хола. Цветовата палитра остава не променена, също и тенденцията за затворени помещения за съхранение. Има много декори и акценти, които се повтарят в почти всяка стая. Например осветителните тела и завесите в хола са същите като тези в спалнята. Там откриваме голямо легло, поставено върху широка бяла платформа и интересна тухлена стена, покрита с нежна патина.

Що се отнася до банята, това е мястото, където индустриален стил е най-добре показва и избора на цветове и материали е великолепен.

apartament-v-moskva-pokazva-eksploziq-ot-stilove-1g apartament-v-moskva-pokazva-eksploziq-ot-stilove-3g apartament-v-moskva-pokazva-eksploziq-ot-stilove-5g apartament-v-moskva-pokazva-eksploziq-ot-stilove-6g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.