HomeАпартаментиМодерен семеен апартамент с впечатляващи детайли

Модерен семеен апартамент с впечатляващи детайли

Компактните и дори малките домове могат да прикрият своите недостатъци, чрез добре изградения интериорен план и още по-доброто изпълнение. Това може да стане реалност само, ако попаднете на точните специалисти, които да превърнат вашия малък апартамент в дом, който може да предложи уют и достатъчно свободно място. Точно това се е случило със собствениците на този не много голям апартамент – намерили са специалистите от House Design, които от своя страна са направили чудеса с тяхното жилище.

moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-1g

Интелигентен, функционален и модерен – това са само част от качествата на интериора, който ще разгледаме в тази статия. Апартаментът, принадлежащ на младо семейство, се намира в Тайван и е напълно персонализиран с внимание към нуждите на всеки член от семейството. Интериорът е много интересен, има много детайли взаимствани от природата, което го прави още по-свеж и жизнен.

Най-интересното в този апартамент, е че всички основни зони са изградени около един голям телевизор, поставен в средата на главното помещение върху въртяща се стойка. Голямото пространство около този въртящ се телевизор е точно разпределено и в него откриваме всекидневна зона, функционална кухня с малка трапезария, както и уютен домашен офис.

Чрез смесването на различни строителни и декоративни материали, дизайнерското студио е успяло да създаде един социален интериор, който поддържа отворен начин на живот. Обърнете внимание на декоративното дърво, което е в центъра на кръглата маса. То е страхотен декоративен елемент, добавя уют, топлина и текстура към интериорния дизайн. Лъскавите подове добавят усещане за ефирност и визуално разширяват пространството.

Какво ще кажете за този страхотен семеен апартамент с нестандартен и закачлив интериор ?

moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-2g moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-3g moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-4gmoderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-5g moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-6g moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-7gmoderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-8g moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-9g moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-910gmoderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-911g moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-912g moderen-semeen-apartament-s-vpechatlqvashti-detaili-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.