HomeАпартаментиВпечатляващо светъл и красив малък апартамент в Румъния

Впечатляващо светъл и красив малък апартамент в Румъния

Не един път сме споменавали за невероятно добрата комбинация между сиво и жълто. Когато в тази цветова схема влезе и зелено, резултатите са повече от задоволителни и ако имате някакви съмнения в това, този прекрасен апартамент, разположен в Търгу Муреш , Румъния ще ви докаже, че сме прави.

Въпреки, че едно от основните изисквания на собствениците било в интериора на новия им дом да бъдат използвани неутрални цветове, дизайнера Simona Ungurean се справила блестящо с поставената задача. Жилището е много светло и спокойно и въпреки, че разполага само с три стаи (58 м²) то е идеално за семейство с едно дете.

vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-1g

Започваме нашата виртуална обиколка от хола, където е пълно с модерни мебели. Вниманието ни е привлечено от използваните тапети, които носят разнообразие и елегантност. Всъщност интериорът на дневната зона е доста семпъл и приятен. Диванът е добре позициониран и подхожда идеално на килима и на останалата част от помещението. Завесите са два вида, като тъмите са изработени изцяло от коприна, а светлите от памук.

Най-голямо впечатление в тази стая ни направи идеята за скриването на радиатора, зад бялата решетъчна повърхност. Освен, че има декоративна функция, тя служи и като място за поставяне на други декорации и предмети. Друг аспект, правещ силно впечатление, е поставената на стената старинна карта.

vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-2g vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-3g vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-5g

Спалнята е сравнително малка и поради тази причина, дизайнерката признава, че се е превърнала в предизвикателство за нея, но както можете сами да забележите, Симона е преминала “теста” с лекота. По желание на собствениците, пространството е изпълнено с места за съхранение, като гардероби и шкафове. Жълтите линии над леглото добавят разнообразие към белия фон, който стаята предоставя.

Кухнята е просторна и светла, а обзавеждането семпло – закупени от IKEA. За да се създаде контраст, в стаята са използвани тъмно оцветени домакински уреди и тъмносиви тапицирани столове.

vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-6g vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-7g vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-8g vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-9g vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-910g

Банята е малка, но пък добре подредена. Окачена тоалетна чиния помага много в този случай и изглежда чудесно. Ако се чудите защо върху пода в банята е поставен дървен ламинат, не се притеснявайте – това са просто имитиращи дърво керамични плочки.

Какво ще кажете за този семпъл, но красив и уютен малък апартамент ?

vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-911g vpechatlqvashto-svetal-i-krasiv-malak-apartament-v-rumaniq-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.