Trending News
HomeАпартаментиЕлегантен апартамент в червено и бяло
a

Елегантен апартамент в червено и бяло

Червено и бяло са поразителна комбинация на която може да се спрете при избора на цветова гама за вашия бъдещ дом. Апартаментът, който ще ви представим се намира в Рим, Италия и е дело на архитекта  Carola Vannini. Луксозното жилище претърпява сериозен редизайн от архитекта, за да го направи така, както желае клиента. За да добиете представа какво е направил дизайнера с апартамента, може да погледнете тези снимки.Те показват какъв е бил апартамента преди и след “освежаването” .

Елегантен апартамент в червено и бяло

Големият и уютен хол се влива в модерен кът за хранене и завършва с малка кухня, която може да бъде затворена с две плъзгащи се врати от бяло стъкло.Като цяло, използването на врати е заменено с поставянето на прости рамки(и дори липсата на такива) около входовете на отделните помещения, което прави апартамента по-просторен.

apartament-cherveno-bqlo-moderen-dom-1

Обърнете внимание на светлинното оформление на апартамента.Използвани са много скрити светлини и “LED” технология, близо до пода и тавана.Рамките на прозорците са направени в черно, а за пода е използван луксозен ламинат.

apartament-cherveno-bqlo-moderen-dom-10 apartament-cherveno-bqlo-moderen-dom-7 apartament-cherveno-bqlo-moderen-dom-8 apartament-cherveno-bqlo-moderen-dom-9

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.