НачалоДекорацияОгромна семейна къща с дървени акценти

Огромна семейна къща с дървени акценти

Огромна семейна къща с дървени акценти

Думите „Лукс“ и „Изящност“ описват с точност къщата,която ще ви представим в тази статия. Става въпрос за семейна къща разположена на плажа в Куджи – Австралиня, върху обща площ от 550 кв. метра. Дизайнерите от студио MPR Design Group са постигнали перфектен резултат, съчетавайки белия цвят и топлината от дървените елементи на интериора и екстериора. Различните тераси и панорамни прозорци придават цялостна отвореност на луксозната резиденция.

Снимките, които сме приготвили за вас, показват просторната къща от всички страни както отвън, така и отвътре. Забелязват се доста пленителни идеи, които могат да бъдат използвани във всякакъв вид апартаменти и къщи. Статията ще бъде особено полезна за тези от вас, които са решили да използват дървени детайли при проектирането на своя нов модерен дом.

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.