HomeАпартаментиАпартамент със стилен интериор в цитрусови цветове

Апартамент със стилен интериор в цитрусови цветове

Комбинацията от лятно настроение и свежи идеи за декорация и реорганизация на дома е много мотивираща и ние много добре знаем това. Причината е проста – лятото е сезона на промяната и сезона, в който имаме много енергия. И за да продължим в духа на лятото, в днешната статия отново ще обърнем внимание на нещо свежо и слънчево. Ще насочим вниманието си към един много светъл и просторен апартамент, в който цветовете те карат да се чувстваш като на малък остров, някъде в Карибско море.

apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-1g

Въпросното жилище се намира в Киев, а първото нещо, което прави впечатление е изобилието от слънчева светлина, навлизаща от големите прозорци във всяка стая. Следващото нещо, което ще ангажира вниманието са цитрусовите цветове, които в комбинация с естественото дърво, присъстващо върху пода, мебелите и стените създават една топла и гостоприемна обстановка.

Основното и най-голямо помещение в жилището е просторната всекидневна, съчетана с кухнята. Най-интересното в тази стая е дългият бар плот, който разделя кухнята и всекидневната. Вътрешната му част е използвана като място за засаждане на декоративни растения, билки и подправки.

Тук, както и във всяка друга стая от жилището, присъствието на дървото е много силно. Цяла една стена е покрита от дървен материал, който е и свързващата част между хола и кухнята. Върху въпросната стена откриваме интересен модул за съхранение в бяло, който предлага нестандартни, но удобни ниши за поставяне на предмети.

apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-2g apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-3g apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-4g apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-5g

Спалнята е проектирана да носи почти същия заряд, както и в останалата част на жилището. Разликата тук е в цветовата палитра, която е съставена от малко по-неутрални цветове като бяло, кафяво и светло бежаво – цветове, които целят създаването на спокойна и романтична обстановка. Спалнята има изчистен и модерен дизайн, голям гардероб и скрито LED осветление, а декорацията с хаотично разположениете снимки и надписа “love” подсилват романтичното усещане в стаята.

apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-6g apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-7g apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-8g

Детските стаи също носят заряда на цитрусовите цветове и лятното настроение. Те са внимателно проектирани като пространства с балансирани зони за игра и почивка с весела комбинация от цветове. В домашния офис също се усеща вкуса на лятото и веселата атмосфера, въпреки че има всичко, което е необходимо в един сериозен офис.

Предлагам ви да се насладите на детайлните снимки, показващи модерния и свеж дизайн на това просторно жилище. Не забравяйте да записвате всяка идея, която ви вдъхнови, за да може да я използвате в бъдеще.

apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-9g apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-910g apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-911g apartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-912gapartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-913gapartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-914gapartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-915gapartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-916gapartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-917gapartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-918gapartament-sas-stilen-interior-v-tsitrusovi-tsvetove-919g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.