HomeАпартаментиИнтериорен дизайн за малък апартамент в ярки цветове

Интериорен дизайн за малък апартамент в ярки цветове

Сигурни сме, че всеки от в ас търси своето бягство от монотонното ежедневие, сивите и скучни улици, еднообразието и рутината на деня. Без значение как се справяте с всичко това, предполагам, че един от начините е като разнообразявате интериора и декорацията на домовете си периодично. Ако обаче ви предстои цялостен ремонт на жилището и търсите нестандартното, различното и нещо “по-така”, то в тази статия имаме точната концепция за това, което търсите.

interioren-dizain-za-malak-apartament-v-qrki-tsvetove-top

Проектът е направен за семеен хотел, който се стреми да предложи на своите клиенти малки апартаменти, които притежават свеж и удобен дизайн. Идеите за миксиране на цветове и материали обаче много ми харесаха и реших, че ще бъдат интересна и за вас.

Малкото жилище, за което е предназначен този проект разполага с компактна спалня, всекидневна, антре, баня и тоалетна, което се доближава максимално до малките жилища, в които живеят голяма част от нас. Основното, което ме впечатли е как към класическата и добре позната комбинация от жълто и сиво е включена и естествената красота и топлина на дървото. Тази тема присъства във всяка част от жилището, но в различни колаборации, като най-впечатляващата според мен е спалнята, където над леглото е изграден свод от дървени летви. Подобен свод забелязваме и върху една от стените във всекидневната.

Друг интересен детайл от интериора на жилището са текстурите, които са добре подбрани, за да са перфектното допълнение към цветовете и материалите. Щампите върху спалното бельо, както и тази върху килима може да разгледате детайлно в 3D изображението в края на статията.

interioren-dizain-za-malak-apartament-v-qrki-tsvetove-2g interioren-dizain-za-malak-apartament-v-qrki-tsvetove-3g interioren-dizain-za-malak-apartament-v-qrki-tsvetove-4ginterioren-dizain-za-malak-apartament-v-qrki-tsvetove-5ginterioren-dizain-za-malak-apartament-v-qrki-tsvetove-6ginterioren-dizain-za-malak-apartament-v-qrki-tsvetove-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.