HomeАпартаментиАпартамент с минималистичен интериор от Александра Федорова

Апартамент с минималистичен интериор от Александра Федорова

Този апартамент е част от жилищния комплекс Спароу Хилс в Москва и е разположен върху площ от 60 кв. м. Той се отличава от останалите апартаменти в комплекса с привидно семплия, но невероятно изглеждащ минималистичен интериорен дизайн. Проектът на интериора е поверен на един от най-добрите (според нас) интериорни дизайнери в Русия – Александра Федорова.

apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-1-1g

Нейните проекти изпъкват с чистата си визия, моделираните форми и изтънчената атмосфера. Това не е първият проект на дизайнерка, който показваме ( може да видите другият излъчен от нас тук ) и сме сигурни, че няма да е последния.

Жилището е така оптимизирано, че дневната светлина достига до всеки ъгъл в него. Цветовата палитра е в напълно неутрални цветове като бяло, светло и тъмно сиво и един интересен нюанс на кафявото. Тъмният дървен паркет, както и тъмните дървени акценти върху някой части от стените, допълват и балансират цветовото усещане в апартамента.

Мястото е изпълнено със завладяващи геометрични форми, а динамичните цветови смени създават един специален ритъм, който със сигурност ще впечатли всеки гост на този дом.  Силно впечатление прави и доброто зониране на жилището, като ясно се открояват основните зони една от друга.

Интересен похват е използването на стъклена “стена” за разделянето на спалнята от всекидневната. Предвидени са и нежни копринени завеси, които да осигурят уединение и спокойствие. Спалнята е в същия семпъл стил, както и останалата част от жилището и със сигурност осигурява нужното спокойствие на собствениците.

Насладете се на снимките, които показват този красив минималистичен интериор в детайли. Не забравяйте да коментирате видяното, като използвате полето за коментари в края на страницата.

apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-1g apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-2g apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-3g apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-4gapartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-5g apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-6g apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-7g apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-8gapartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-9g apartament-s-minimalistichen-interior-ot-aleksandra-fedorova-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.