Trending News
HomeКухня10 Невероятни идеи за цветни комбинации в кухнята

10 Невероятни идеи за цветни комбинации в кухнята

Повечето хора смятат, че най-подходящия цвят за кухнята е белия и навярно са прави. Кухнята в бяло е трудна за поддържане, но пък изглежда прекрасно и много просторно в повечето случай. Това обаче не означава, че непременно трябва да притежавате кухня, в която всичко от горе до долу е в бели нюанси.

Водени от идеята за кухня в бяло, ние направихме една малка колекция, която показва, как чрез добавянето на различни цветови похвати към стандартната светла схема на вашата кухня, могат да бъдат постигнати наистина добри резултати.

Има толкова много цветове, които си подхождат невероятно добре с бялото. Стените, пода, шкафовете, плотовете, че дори и кухненските уреди, могат да бъдат в цветове, които в съчетание с белия фон на кухнята, са в състояние да направят цветна приказка.

14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-1g 14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-2g

Жълтото е неоспорим другар на бялото. Правилно комбинирани, тези двата цвята могат да създадат много свеж интериор, който носи силен емоционален заряд.

14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-3g 14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-4g

Ако обичате природата и зелените цветови нюанси, моля не се колебайте да го отразите в стила на вашата кухня. Зеленото може да изглежда прекрасно в съчетание с белия фон, стига да снабдите кухнята си с подходящото осветление. Може да добавите дървени детайли, за да изкарате на показ природния мотив в кухнята.

14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-5f 14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-6G 14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-7g

Най-важното в миксирането на цветовете в кухнята е да изразите себе си – собствения ви стил е уникален и само той би ви накарал да се чувствате удобно. Цветните акценти могат да бъдат поставени навсякъде – в облегалките на столовете, в осветителните тела или пък в цвета на декоративния стенен часовник. Не се колебайте да опитвате нови неща и да експериментирате.

Ако пък не харесвате бялото като основен цвят, опитайте слонова кост или светло сиво.

14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-8g 14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-9g 14-neveroqtni-idei-za-tsvetni-kombinatsii-v-kuhnqta-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.