HomeКухняЛюбовта към виното като отправна точка за дизайна на кухнята

Любовта към виното като отправна точка за дизайна на кухнята

Ще ви покажем един дизайн на кухня, в който отправната точка е любовта на собствениците му към напитката на боговете – виното. Кухнята и дневната зона са поместени в едно общо помещение, като забелязваме и разделител между двете зони, състоящ се от полу стена, завършваща с декоративна камина. Реализирана по този начин камината осигурява едновременно свързаност на двете помещения, но и разделение на зоната за хранене от зоната за почивка, а видимостта й и от двете части на стаята допринася за повишаване на семейния уют.

Основните цветове в жилището са избрани да бъдат в неутралната гама, като забелязваме присъствието на акцентиращи цветове като винено, тъмно зелено и естествения цвят на дървото. Кухненското обзавеждане е функционално и стилно – всичко е организирано, подредено и семпло, така че да бъде максимално удобно. В кухненската част, а също така и в дневната зона, откриваме стилни дървени ниши за поставяне на винени бутилки- част от колекциите, които семейството притежава и продължава да събира.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment