HomeКухняКухня с модерен и практичен дизайн в бяло, черно и червено

Кухня с модерен и практичен дизайн в бяло, черно и червено

Кухненският интериор е важна част от нашето ежедневие, тъй като настроението, което поражда у нас се отразява на желанието ни за готвене и прекарване на време в помещението като цяло. Изчистеният и семпъл дизайн е изключително подходящ за тази част от нашето жилище, а използването на подходящите цветове може да направи интериора на кухнята много приятен, а прекараното време в нея – пълноценно и приятно.

Интериорът на кухнята, която ще ви представим в тази статия е съчетал в себе си много от изброените по-горе предпоставки за добро настроение. Тя предлага модерна визия с прави и ясни линии, а основните цветове могат да предразположат всяка домакиня да обикне мястото веднага.

Организацията на работното пространство е това, което прави кухнята едновременно функционална и красива. Основната работна част на кухнята е разположена между две високи колони, в които са поместени хладилника и готварските уреди. За да се осигури допълнително пространство за съхранение, дизайнерите предвидили голям шкаф, разположен на съседната стена.

kuhnq-s-moderen-i-praktichen-dizain-v-bqlo-cherno-i-cherveno-1g
Кухненската престилка е решена в ярко червен цвят, който ясно показва центъра на кухненската композицията. Плотовете и горният ред шкафове са в черен гланц. Разположени така те оформят нещо като черна рамка на червения стъклен кухненски гръб, създавайки една красива и хармонична визия.

Останалата част от кухненските шкафове и високите колони, за които споменах по-горе са в бял цвят, като по този начин те визуално се сливат с белите стени и кухнята не изглежда масивна.

Интересен е и начинът, по който кухнята е разделена от основното пространство – чрез допълнително изградена стена. Тя скрива по-голяма част от кухненската зона, но от двете й страни има достатъчно място, така че тя се усеща като част от общото холно помещение. Декоративната стена е в подходящи цветове – основният е червен, около който е създадена бяла рамка.

Трапезарната маса и столовете около нея са напълно бели. Около масата откриваме интересни детайли и декоративни подробности като полилея изграден от фини бели нишки и лекия текстил наоколо. Тези елементи допълват интериора и създават топло и уютно усещане.

kuhnq-s-moderen-i-praktichen-dizain-v-bqlo-cherno-i-cherveno-3g kuhnq-s-moderen-i-praktichen-dizain-v-bqlo-cherno-i-cherveno-4g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.