НачалоСпалняНай-нестандартните и интересни спални, които сте виждали

Най-нестандартните и интересни спални, които сте виждали

Приготвили сме ви една малка колекция от изключително интересни спални, които колегите от Хоум Дезайнинг са подбрали. В колекцията присъстват забавни, нестандартни и дори откачени спални, събрани от целия свят. Нестандартното е хубаво поради ред причини и много хора разбират това и се опитват, чрез създаването на нестандартен дизайн за спалнята си, да избягат от ежедневието, да се позабавляват и да се вдъхновяват.

Спалня с морска гледка

Едва ли всеки ден се вижда спалня, в която всяка лятна вечер спят хора на брега на морето. Е, предполагаме, че и вие за първи път виждате подобно нещо и затова решихме да започнем именно с тази спалня. Другото интересно нещо при нея е, че леглото е с нестандартни размери и може да побере 4-5 човека.

nai-nestandartnite-spalni-koito-ste-vijdali-1

Спалня в часовникова кула

Невероятната лунна светлина навлизаща през големия прозорец (циферблат) изпълва пространството нощем и внася една невероятна тексура в стаята. Мястото представлява цяло жилище, поместено в стара часовникова кула.

nai-nestandartnite-spalni-koito-ste-vijdali-2

Спалня във въздуха

Тази минималистична спалня е по проект на Architects ECDM и е част от едно ултра модерно жилище. Тя е под формата на куб и изглежда така, сякаш левитира във въздуха, когато се погледне отдолу.

nai-nestandartnite-spalni-koito-ste-vijdali-3

Спалня + вана

Пестенето на място в днешни дни се радва на особен интерес, но въпреки това, техниката използвана тук е абсолютно нестандартна. Под леглото в спалнята е скрито не какво да е, а вана. Може би човекът, коjто е поръчал дизайна на тази спалня обича съня, толкова колкото и дългата и отпускаща вана.

nai-nestandartnite-spalni-koito-ste-vijdali-4

Спалня под водата

Това е едно от най-атрактивните предложения в колекцията според нас. Става въпрос за спалня под водата. Стените и са стъклени, а гледките, които разкриват са може би едни от най-красите, които може да види човек преди да заспи.

nai-nestandartnite-spalni-koito-ste-vijdali-5

Спалнята аквариум

Като стана въпрос за вода и водни обитатели, не можем да пропуснем да ви покажем и тази нестандартна спалня. Тук откриваме удобно легло, около което е построен красив аквариум с масивна конструкция, а за негови основи са използвани подсилени нощни шкафчета.

nai-nestandartnite-spalni-koito-ste-vijdali-6

Спалня с плаващо легло в минималистичен стил

Плаващите легла се превръщат в нещо много желан при обзавеждането на спалнята и има защо. Те не само изглеждат невероятно добре, но и спането на тях със сигурност е по-хубаво. Те карат човека, които спи върху тях да усеща чувство за безтегловност – сякаш спи върху пухкав облак.

nai-nestandartnite-spalni-koito-ste-vijdali-7

Кино спалня

За любителите на филмите, тази спалня ще е повече от интересна. Няма нищо по-хубаво от това да се настаниш удобно, да избереш любимия си филм и да му се насладиш полегнал в мекото легло.

nai-nestandartnite-spalni-koito-ste-vijdali-8

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.