НачалоАпартаментиМинималистичен апартамент в Москва със светла и уютна атмосфера

Минималистичен апартамент в Москва със светла и уютна атмосфера

В повечето случай, когато става въпрос за минималистичен интериорен дизайн, топлината и уюта са жертвани в името на функционалността. Да, обаче това не винаги е фактор, както ще стане ясно в тази статия. Ще разгледаме апартамент в Москва с площ от 100 кв. м., където професионалните дизайнери от  ZE|Workroom studio са постигнали комфортен и уютен интериор, който предлага практичност в минималистичен стил.

minimalistichen-apartament-v-moskva-sas-svetla-i-uiutna-atmosfera-1g

Клиентите поискали светло и просторно жилище с много места за съхранение. Освен, че се справили с тази задача, дизайнерите постигнали нещо повече – апартамент изпълнен с индивидуалност.

Както споменахме по-рано, уютната атмосфера в минималистичния стил се постига трудно, но тук това е реализирано, чрез използването на дървени материали. Дърво е използвано на много места – на пода, на тавана, дори и в изработката на кухненския бокс. Всичкото това натурално излъчване внася успокояващ ефект, които отпуска сетивата.

Динамика в интериора също не липсва. Откриваме я в лицето на белите и сини лакирани облицовки в кухненската зона, които изпъкват благодарение на естествената светлина навлизаща през големите прозорци.

Останалата част от жилището е подчинена на същата интериорна схема, като не липсват и изненади. Откриваме една такава в тоалетната, където фаянсовите плочки изобразяват различни графити, което не е типично за тази част от апартаментите, но тук несъмнено изпъква.

Хармония и приемственеост – това са две от най-силните положителни черти на този страхотен апартамент.

minimalistichen-apartament-v-moskva-sas-svetla-i-uiutna-atmosfera-2g minimalistichen-apartament-v-moskva-sas-svetla-i-uiutna-atmosfera-3g minimalistichen-apartament-v-moskva-sas-svetla-i-uiutna-atmosfera-4g minimalistichen-apartament-v-moskva-sas-svetla-i-uiutna-atmosfera-5gminimalistichen-apartament-v-moskva-sas-svetla-i-uiutna-atmosfera-6g minimalistichen-apartament-v-moskva-sas-svetla-i-uiutna-atmosfera-7g minimalistichen-apartament-v-moskva-sas-svetla-i-uiutna-atmosfera-8g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.