Trending News
HomeОбзавежданеЗащо една Албанска фирма избра мебели от европалети за своя офис?

Защо една Албанска фирма избра мебели от европалети за своя офис?

Използването на европалети за създаване на мебели определено не е някаква нова концепция или нещо невиждано до сега, но за сметка на това резултатите всеки път са различни и уникални.

Дизайнерите на този офис, принадлежащ на Албанската компания Anima Pictures определено знаят как да използват дървото от рециклирани европалети и как да боравят с цветовете, за да създадат една неповторима офис атмосфера.

zashto-edna-albanska-firma-izbra-mebeli-ot-evropaleti-za-svoq-ofis-1g

Тук можем да видим как с помощта на малко въображение и креативна мисъл, дървените палети са се превърнали във функционални и добре изглеждащи мебели. Офисът разполага с конферентни маси, бюра, столове и работни повърхности, всички направени от рециклирани палети. За да се открояват забавните и необичайни мебели, дизайнерите боядисали стените в бяло, като по този начин създали един хомогенен фон за палетните структури.

За да се разчупи монотонността на белия декор, на места в интериора са внесени ярки цветове. Както може би сте забелязали, за основен акцент е използван червения цвят и това не е случайно. Той е основен цвят в логото на компанията, а и несъмнено изглежда добре на белия фон.

Помещението разполага с повече лично пространство, което се изразява в конферентни зали и работни пространства, които насърчават работата в екип. Това е един офис с много характер и дизайн, който улавя същността на компанията. Мястото има модерно усещане и изглежда много просторно, въпреки че е със сравнително малки размери.

 zashto-edna-albanska-firma-izbra-mebeli-ot-evropaleti-za-svoq-ofis-2g zashto-edna-albanska-firma-izbra-mebeli-ot-evropaleti-za-svoq-ofis-3g zashto-edna-albanska-firma-izbra-mebeli-ot-evropaleti-za-svoq-ofis-4g zashto-edna-albanska-firma-izbra-mebeli-ot-evropaleti-za-svoq-ofis-5g zashto-edna-albanska-firma-izbra-mebeli-ot-evropaleti-za-svoq-ofis-6g zashto-edna-albanska-firma-izbra-mebeli-ot-evropaleti-za-svoq-ofis-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.