Trending News
HomeАпартаментиАпартамент в индустриален стил и обзавеждане от европалети

Апартамент в индустриален стил и обзавеждане от европалети

Както сме писали в други наши статии, европалетите са изключително “гъвкави” и могат да бъдат използвани за направата на много интересни и полезни мебели и декорации във вашият апартамент.  Все по-често ставаме свидетели на хитри превъплъщения на европалетите в легла, маси и други елементи на обзавеждането в модерни и класически интериори. Това е така, не само защо използването им се превръща в тенденция, а също така и поради факта, че мебелите лесно се интегрират във всяка обстановка.
Апартамент в индустриален стил и обзавеждане от европалети Апартамент в индустриален стил и обзавеждане от европалети apartament-v-industrialen-stil-i-obzavejdane-ot-evropaleti-1tg
В интериорният дизайн на този апартамент може да видим най-различни и интересни начини за превръщането на европалетите в полезни и приятни мебели. Жилището е със средни размери, на две нива и е разположено в Полша. Проектът е дело на дизайнерите от SMLXL Studio, чиято е и идеята за креативните мебели. Не можем да кажем, че стаите са просторни, но в никакъв случай не изглеждат малки. Във всяка една от стаите се усеща индустриалната атмосфера, която е и главен мотив в този интериор.
Бели тухлени стени опасват цялото жилищно пространство, а цветовата палитра на мебелите напълно съвпада с цялостната обстановка. Може в първия момент да ви се стори еднотипно и скучно, заради черно-бялата цветова комбинация, която преобладава навсякъде, но ако се вгледате внимателно, ще видите цветните акценти във всяка стая.
Във всяко кътче от този апартамент в индустриален стил, присъстват мебели направени от европалети, от които можете да черпите вдъхновение. А, ако си мислите, че апартамента е прекалено студен и потискащ, разгледайте хубаво снимките показващи осветлението. Именно то прави обстановката по-мека и топла.
Погледнете и статията с идеи за мебели от европалети – Направи си сам : Обзавеждане от европалети
apartament-v-industrialen-stil-i-obzavejdane-ot-evropaleti-2g apartament-v-industrialen-stil-i-obzavejdane-ot-evropaleti-8g apartament-v-industrialen-stil-i-obzavejdane-ot-evropaleti-6g apartament-v-industrialen-stil-i-obzavejdane-ot-evropaleti-3g apartament-v-industrialen-stil-i-obzavejdane-ot-evropaleti-7g apartament-v-industrialen-stil-i-obzavejdane-ot-evropaleti-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.