НачалоАпартаментиЗашеметяващи интериори от дизайнера Кристофър Елиът

Зашеметяващи интериори от дизайнера Кристофър Елиът

Интериорен дизайн от Кристофър Елиът 5

Зашеметяващи интериори от дизайнера Кристофър Елиът

В тази статия ще разгледаме няколко интериорни проекта на талантливия дизайнер Кристофър Елиът. Студиото му се намира в Мелбърн и от там са излезли доста сполучливи идеи. Дали ще е просторен апартамент или уютна къща, Кристофър винаги успява да направи така, че тя да заблести. Неговият стил се характеризира с простота и изчистени детайли.

Интериорен дизайн от Кристофър Елиът 1

Преди всичко, обърнете внимание на опростените интериорни декори. Всички те разполагат с изчистени линии и независимо от вида на дома, те излъчват лукс и стил. Но семплите идеи  в никакъв случай не са липса на вдъхновение. Напротив, дори не можете да си представите колко е трудно да се създаде минималистичен интериор, който да изглежда комфортен и в същото време наистина оригинален. Декоративните решения, дело на Кристофър Елиът, се отличават със свеж и мъжествен стил, но това не ги прави студени или неприветливи.

Неутрална цветова палитра, присъстваща на показаните в статията пространства, е чудесно балансирана от топли или смели цветове за акцент, които са използвани в елементи като произведения на изкуството, части от мебели, включително и декоративни възглавници, осветителни тела, огледала и килими. Дизайнерът използва много добре подбрани текстури и модели.

Разгледайте детайлно снимките и позволете на уникалните и креативни интериори да ви завладеят, както направиха с мен.
Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.