НачалоДетска стаяПодбрани идеи за детски и тинейджърски стаи oт Asdara

Подбрани идеи за детски и тинейджърски стаи oт Asdara

Подбрани идеи за детски и тинейджърски стаи oт Asdara


Всеки родител обича да угажда на децата си, дори понякога и да ги глези като им осигурява всичко, от което те имат нужда. Изключително важно е, когато обзавеждате и декорирате детска или тинейджърска стая да вземете под внимание няколко важни факта. Стаята на вашето дете ще се превърне в част от личността му. Там то ще прекарва голяма част от времето си, независимо дали спи, учи или играе с приятели.  Детската стая трябва да бъде удобна, практична, весела и предразполагаща към прекарване на време в нея. Бъдете сигурни, че всеки от изброените аспекти ще се отрази на вашето дете.

[adrotate banner=“6″]

Използвайте практично мястото в стаята и внимателно подредете нужните мебели.  Оставете достатъчно пространство, така че вашето дете да може да се движи спокойно. Цветовете в стаята също са от голямо значение. Изберете любимите цветове на детето си, за да може то да се чувства уютно в собствената си стая.
Специалистите от изумителната испанска мебелна фирма Asdara са наясно със всички важни аспекти при проектирането на детски и тинейджърски стаи. Точно за това избрахме в тази статия да ви покажем някои от техните зашеметяващи проекти. Изберете точната идея, отговаряща на личността и предпочитанията на вашето дете.

[adrotate banner=“8″]
Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.