НачалоСпалняПодбрани идеи за модерна и привлекателна спалня [ Юни 2014 ]

Подбрани идеи за модерна и привлекателна спалня [ Юни 2014 ]

Спалнята – мястото, където всеки от нас обича да се отпусне в края на дългия и напрегнат ден, да забрави за проблемите си и да се наслади на удобното легло, нежния декор, приятната музика, както и на любимия човек до себе си. Някои хора обаче, бързат да затворят очи и да заспят и често, причина за това се оказва неприятното въздействие на интериора на спалнята върху тях. Година след година, повечето спални се превръщат в „просто място за спане“ и губят своето релаксиращо и успокояващо въздействие, ако въобще са го имали.

podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-1g

За да избегнете подобен сценарии е нужно хубаво да помислите, преди да изберете визия за вашата спалня. Тя непременно трябва да е модерна, тъй като със сигурност ще искате да е в крак с времето и да е в унисон  с останалата част от вашия апартамент, но не забравяйте, че времето лети, а с него се сменява и модата. Така че, спалнята освен в крак с модата, трябва да е и със спокоен декор, нежни детайли и атмосфера, подтикваща към почивка. Тя трябва да е в приятни, неангажиращи цветове и с леки и неагресивни форми, които да ви карат да се отпуснете и да забравите за всичко, отдавайки се на момента – тук и сега.

Имайки предвид всичко казано до тук, ние събрахме няколко от най-актуалните и подходящи идеи за спалнята, от началото на годината до сега. Силно се надяваме, те да ви вдъхновят и да ви мотивират да преосмислите пространството, отредено за сън, като му вдъхнете нов живот.

podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-2g podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-3g podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-4gpodbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-5g podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-6g podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-7gpodbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-8g podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-9g podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-910gpodbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-911g podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-912g podbrani-idei-za-moderna-i-privlekatelna-spalnq-iuni-2014-913g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.