HomeАпартаментиВпечатляващи етажни планове на малки жилища

Впечатляващи етажни планове на малки жилища

Може би ви прави впечатление, че не спираме да говорим за малките жилища. Правим го за вас, тъй като нашето издание е напълно насочено към желанията на нашите потребители. Анализирайки вашите интереси сме установили, че всякаква информация свързана с малките апартаменти е много полезна за голяма част от нашите читатели.

Това е и напълно логично, тъй като жилищата с квадратура до 50 м² са често срещани в България и предпочитани, поради по-ниската си цена. От друга страна обзавеждането на едно такова малко жилище доста често се превръща в голямо предизвикателство. Основните причини за това са малкото пространство и желанието ни да съберем всичко, от което имаме нужда в тесните стаи, както и стремежа в крайна сметка домът ни да притежава приветлива и уютна атмосфера.

vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-1g

В тази статия сме събрали някой от най-интересните и креативни етажни планове на жилища, които разполагат с ограничено пространство. Повечето от вас ще си зададат въпроси от сорта на “Как да използвам тези етажни планове?” или “Моят апартамент не изглежда така, какво да правя?”. Отговорът е много прост – тези, както и всички други изображения, които публикуваме са с цел да ви дадат идея, да ви насочат и да ви вдъхновят. От един етажен план може да си харесате разположението на холната гарнитура, от друг начина, по който е декорирана стената в спалнята и така да се сдобиете с много идеи за вашето малко жилище.

Ако притежателите на по-големи жлища също изпитват нужда от подобни вдъхновения, нека оставят коментар в края на статията. Обещаваме да се погрижим и за техните нужди и то в най-скоро време.

vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-2g vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-3g vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-4gvpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-5g vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-6g vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-7gvpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-8g vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-9g vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-910gvpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-911gvpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-top vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-913g vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-914g vpechatlqvashti-etajni-planove-na-malki-jilishta-915g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.