НачалоАпартаментиМодерен апартамент с цветен и удобен интериор

Модерен апартамент с цветен и удобен интериор

Какво прави интериора на един апартамент интересен според вас? Защото според нас, това са нестандартните и креативните елементи, които не се виждат във всеки дом и дават живот и топлина на пространството. Точно такива елементи са включени и в интериора на апартамента, който ще разгледаме в тази статия.

Модерното жилище се намира в Ханой, Виетнам и разполага с обща площ от 83 м². Съвсем наскоро, апартаментът се сдобива с нови собственици и това е причината, поради която интериора се нуждае от пълно промяна. Разработката на декора е възложена на професионалистите от студио Landmak Architect, които се справят блестящо с поставената им задача.

Нещо интересно, което трябва да знаете за интериора е, че той е проектиран така, че да отговаря на нуждата на собствениците, а те са младо семейство с малко дете, както и неговата баба и дядо.

moderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-1g

Главната стая, която може би ви е направила впечатление с големината си е получена чрез събирането на отворената всекидневна и една от двете спални на апартамента. По този начин архитектите са успели да създадат едно отворено пространство, което включва кухня, трапезария и хол. В това пространство е сгушена и една малка ниша, предлагаща свободно пространство, предлагащо невероятни гледки през големите прозорци. 

Както сами можете да забележите, бялото е отличителна черта на това жилище и е разбираемо, тъй като дизайнерите са се стремили към визуално увеличаване на пространството. За настроението в стаите се грижат цветните акценти в лицето на шарените плочки по стените, цветните столчета, лампи и други малки детайли. А една от най-креативните идеи, които забелязахме в този интериор е начина, по който се трансформират малките цветни столчета в удобна кафе-маса. А вие открихте ли други интересни детайли ?

moderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-2g moderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-4g moderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-3gmoderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-5g moderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-7g moderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-6gmoderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-8g moderen-apartament-s-tsveten-i-udoben-interior-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.