HomeАпартаментиВпечатляващ съвременнен апартамент в Лондон

Впечатляващ съвременнен апартамент в Лондон

Разположен в престижния лондонски квартал St. John’s Wood във въпросния квартал се намират едни от най-хубавите жилищни сгради и търсенето там е повече от колкото където и да е било в Лондон. Апартамент на който ще обърнем внимание се намира в красива жилищна кооперация разработена от британската компания за недвижими имоти Hadley Property Group.

Апартаментът е с модерен интериор, дело на дизайнерите от студио Architecture UK. Той е колаборация между семпла и луксозна визия с много и интересни декоративни елементи. Основният цвят е бял с акценти от различни кафяви нюанси. Осветлението е зашеметяващо, контролира се дистанционно, както и климатика, отоплението и алармената система.  Кухнята е обзаведена изцяло с вградени уреди, осигурено е много свободно място, предназначено за кулинарни предизвикателства, а за основен цвят е използван белия. Спалнята е просто великолепна – преобладават нежните кафяви тонове и е осветена от скрити LED светлини, които я превръщат в една модерна зона за релакс.

Жилището разполага и със собствена тераса на покрива на сградата. Мястото е невероятно само по себе си и предлага на собствениците една невероятна градска гледка в спокойна и открита обстановка. Този прекрасен апартамент е само част от многото такива жилища разположени в новопостроените сгради. Той е пример, за това как трябва да изглежда едно модерно жилище, предлагащо лукс, спокойствие и сигурност.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.