HomeАпартаментиАпартамент в Словакия с вдъхновяващи детски стаи

Апартамент в Словакия с вдъхновяващи детски стаи

Напоследък екипът ни забелязва все повече и все по-интересни интериорни решения идващи Словакия. Това е и причината за написването на тази статия, като по-конкретно ще разгледаме един апартамент, който наистина има какво да покаже. Интериорният дизайн е проект на Rado Rick Designers. Апартамент собственост на семейство с две деца – момченцето е на шест години и е голям фен на сагата Star Wars, съответно и детската му стая включва мотиви от филма, а момиченцето пък е малка, две годишна принцеса, и стаята и е напълно съобразена с това :).

Апартамент в Словакия с вдъхновяващи детски стаи

Основното желание на родителите е интериора да е направен по начин, по който ще задържи интереса на децата, дори когато те порастат. Ако стаята на момчето ви се стори по-интересна и се чудите защо това е така, отговора е много лесен – баща му е запален фен на компютърните игри, а също така и на Star Wars. За това е осигурил на сина си всичко нужно, за да могат да играят на игри заедно и да се забавляват.

Апартамент в Словакия с вдъхновяващи детски стаи

Всяка мебел в жилището е с индивидуален дизайн, изработен специално за случая, а най-интересното е, че графиката върху стената на момчешката детска стая е нарисувана от художник на ръка. Голямата и красива библиотека е нещо повече от поставка за книги – тя е използвана, за да раздели всекидневната от кухнята, но да не прекъсва тотално двете помещения ( хитро ).

Снимките и информацията са изпратени от Rado Rick Designers за онлайн изданието Freshome.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.