НачалоАпартаментиДизайн за апартамент в червено и жълто

Дизайн за апартамент в червено и жълто

Този концептуален дизайн за малък апартамент е положително препълнен с цветни решения. Мебелите, аксесоарите и всички детайли от интериора са иновативни и интересни, в пъстри и добре подбрани нюанси. Главната идея на дизайнера Анна Мариненко е да постигне разчупен дизайн, без да прекалява със смесването на цветови гами. След като разгледате детайлно снимките ще ви стане ясно, че тя се е справила блестящо с реализацията на своята идея.

Основните цветове – бяло, червено и жълто ви грабват още от входната врата и продължават през целия апартамент, приличащ на поп арт живопис (или както авторите на оригиналната статия го оприличават на МакДоналдс 🙂 ). „Този декор не е за всеки“ – признава авторката на проекта Анна, „Апартаментът е проектиран за кратък престой в него, например за гости или да останеш сам в него и да си вземеш почивка от ежедневния монотонен живот“.

Какво ни хареса в апартамента или какво можете да използвате като идеи : Полюлейте над масата, които приличат на капки бяла боя стичащи се от тавана. Библиотеката зад масата – доста е раздвижена и „хващаща окото“.Интересни са и закачалките за дрехи в коридора и всекидневната. Обърнете внимание и на иновативния часовник до библиотеката (зад масата), за който сме сложили видеоклип в края на темата. Не можем да пропуснем и тавана, който прилича на „разтърсен“ от земетресение.

Споделете с нас какво ви хвана окото и на вас.

 

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.