Trending News
HomeБаняФункционален интериор на малка баня

Функционален интериор на малка баня

Може би от доста време имате огромното желание да подобрите нещо в малката си баня или ви предстои да проектирате и изградите такава от нулата? И в двата случая, днешната статия ще ви бъде много полезна, тъй като в нея ще ви предложим няколко съвета за това какво да правите с малкото си помещение и в допълнение към тях ще ви покажем множество фотографии на готови бани, които демонстрират завидна функционалност и красота.

Когато се намирате във вашата малка баня, най-вероятно се чудите как да направите това помещение функционално, без да допускате компромиси с естетиката. Изглежда доста трудна мисия, но сме сигурни, че след като разгледате в детайли снимките по-долу, ще се убедите, че комбинирането на практичност и визуална хармония не е непосилна задача и може да постигането му не е толкова трудно.

20-idei-za-funktsionalen-interior-na-malka-banq-1g

Преди да започнете с избора на детайли от обзавеждането, помислете за всеки един елемент по отделно и как той взаимодейства с останалите. Обърнете внимание и на размера на мебелите – не правете компромиси с големи мебели, заради тяхната красота. Търсете компактно обзавеждане с модерни форми, което предлага различни функции и удобства.

За да увеличите обема на свободното пространство в малката баня, изберете мивка тип “пиедестал”, вместо да монтирате голям шкаф, върху които да поставите мивката. Разгледайте какво предлагат магазините за баня и харесайте висока мивка, която да съвпада с цялостната визия на помещението и се насладете на допълнителното пространство.

Закупуването и монтирането на малка вана също ще спести място, а в момента пазара е пълен с най-различни модели, между които да изберете. Ако все пак искате душ кабина, не забравяйте да потърсите най-компактния модел.

Избягвайте тъмните цветове. Големите и светли подови плочки, както и боядисаните в бяло, сиво или други светли цветове стени придават усещане за пространственост.

С тези идеи и снимките в галерията, може спокойно да започвате с ремонта на вашата малка баня. Ако искате да изкажете вашето мнение, съвет или да покажете вашата баня – не се колебайте. Използвайте формата за коментари в края на страницата.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.