Trending News
HomeАпартаментиВдъхновяващ интериор от Париж

Вдъхновяващ интериор от Париж

Днес избрахме да ви покажем един по-разчупен и вдъхновяващ интериор. Той се намира в сграда строена през 1920 година в 7-ми район на Париж, но е ремонтиран и обзаведен преди няколко месеца.  Новата визия на апартамента, дело на френския дизайнер и архитект Аля Бенгана, е динамична, интригуваща и много модерна.

Вдъхновяващ интериорен дизайн от Париж

Централният хол е голям и има пет врати, през които се достига до всяка стая в апартамента. Основната стена в този хол е дълбока и е използвана за направата на различни по размер ниши и шкафове, в които са изложени разнообразни произведения на изкуството. Обърнете внимание на вратите! Те са направени по поръчка – с изпъкнали рамки и образуват нещо като малък тунел между стаите. В този апартамент почти не се забелязват празни стени. Голяма библиотека минава през целия хол, а в останалите стаи, стените са декорирани с картини и фотографии в различни стилове.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.