HomeАпартаментиВеликолепна резиденция във Вале де Браво – Мексико

Великолепна резиденция във Вале де Браво – Мексико

Едни от най-красивите примери за интериорен и екстериорен дизайн, които се наблюдават в днешно време са тези на частните резиденции. Точно такава модерна и грабваща резиденция ще разгледаме в тази статия. Става въпрос за частен имот с площ от 450 кв. метра срещу природният парк “Gerro Gordo” във Вале де Браво – Мексико.

резиденция Вале де Браво - Мексико

Резиденцията разполага с две отделни сгради, свързани помежду си с красива градина и мост. Стъклата на сградите са огромни – от пода до тавана, а същото важи и за големите плъзгащи врати.  Партерното ниво на главната сграда включва дневна, трапезария и кухня, а на втория етаж са разположени спалните. В другата част на резиденцията е поместено работното студио на собственика.

Интериорният дизайн се отличава с дървени мебели, бели стени и големи прозорци с черни рамки. Може да разгледате детайлно всяка стая от снимките по долу. Ще се радваме да споделите с нас впечатленията си от това ,което сте видели чрез формата за коментари в края на статията (Не е нужно да се регистрирате, използвайте профила си във Facebook)

резиденция Вале де Браво - Мексико

резиденцияОще снимки и оригиналната статия (en) – archdaily | Фотограф – Paul Rivera

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.