HomeАпартаментиВдъхновяващ апартамент след основен ремон в Словения

Вдъхновяващ апартамент след основен ремон в Словения

Днес ще направим една виртуална разходка до град Любляна, Словения, за да разгледаме един току що завършен апартамент след неговия основен ремонт.  Дизайнерката Лидия Драгишич от Studio 360 е отговорна за новата визия на този стар апартамент. Нека да видим какво откриваме вътре …

arh lidija dragisic studo 360 app ljubljanaАпартаментът е разделен на две основни жилищни зони, едната включваща голям дневен тракт с прилежащи кухня и трапезария, а другата включва по-интимните стаи в жилището – спалня и малък домашен офис. Двете зони са разделени с обширен коридор, две бани и едно мокро помещение.

Когато дизайнерката се срещнала за пръв път със собствениците на апартамента, той бил много занемарен, със стар и овехтял интериор и нищо не било годно за използване. Веднага станало ясно, че в този случай трябва да се постъпи кардинално, като се унищожи всичко и се започне от нулата. Били направени много и значителни промени, като подмяна на всички врати и прозорци, преместване на входа на едната баня и полагане на нова електрическа инсталация.

Интериорният дизайн на този апартамент с обща площ от 100 кв. м. е семпъл и включва комбинирането на няколко основни материала и цветове като дъб, бели мебели и няколко черни акцента. Този тип интериор се явява един вид фон и позволява на собствениците да изпълнят пространството с различни декорации по свой вкус като картини, цветни възглавници, килими, аксесоари  и други.

Почти всички мебели предназначени за съхранение са в бяло и са проектирани чрез специален геометричен модел, който увеличава чувството за ефирност в апартамента. Комбинацията на нежният кафяв цвят на дървото и белите мебели придава на апартамента един елегантен вид и гостоприемна атмосфера.

arh lidija dragisic studo 360 app ljubljana arh lidija dragisic studo 360 app ljubljana arh lidija dragisic studo 360 app ljubljanaarh lidija dragisic studo 360 app ljubljana arh lidija dragisic studo 360 app ljubljana arh lidija dragisic studo 360 app ljubljanaarh lidija dragisic studo 360 app ljubljana arh lidija dragisic studo 360 app ljubljanaarh lidija dragisic studo 360 app ljubljana arh lidija dragisic studo 360 app ljubljana

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.