НачалоАпартаментиМалък апартамент с красив и идеен интериор в Санкт Петербург

Малък апартамент с красив и идеен интериор в Санкт Петербург

Много пъти сме казвали, че малките размери на едно жилище, не трябва да ви спират да искате стилен и уютен интериор. Разбира се, ще трябва да се съобразите с много неща и да приемете границите, които ви налагат размерите, но когато използвате въображението и креативността си, може да постигнете всичко. Пример за това е апартаментът, който ще разгледаме в тази статия. Той се намиращ в Санкт Петербург, а неговия интериорен дизайн, може да послужи за вдъхновение на всички, които се чувстват ограничени от размерите на техните жилища.

malak-apartament-s-krasiv-i-ideen-interior-v-sankt-peterburg-1g

Този невероятен малък апартамент показва толкова много интересни функции и идеи, че е трудно да изберем с коя да започнем. Нека това бъде стаята, определна за дневна и трапезария. Въпреки, че това е едно малко помещение и въпреки, че побира две стаи в една, сами ще забележите, че то е доста ефирно, функционално и много привлекателно.

До голяма степен, това се дължи на избора на обзавеждане и по-точно на броя и дизайна на мебелите. Те са малко и са със семпъл и простичък дизайн, което ги прави прибрани и не ангажиращи вниманието. Диванът е с красив зелен цвят и наистина изпъква пред всичко останало. Друг интересен елемент е системата за осветление и по-точно, осветителните тела, намиращи се върху стената зад дивана. Те са оригинален декоративен елемент, който грабва вниманието на всеки, влязъл в стаята. Стените и таваните са бели, с цел оптично увеличаване на пространството.

Спалнята е прибощена към всекидневната, но разделена от стъклени плъзгащи се врати. Вътре откриваме кръгло легло, както и достатъчно място за движение. Плюс това, дизайнерите са успели да вградят и гардероб в стената, в края на стаята.

Забравихме да вметнем, че дизайнът на този малък дом е дело на украинската фирма ArtMixer. Интересното е, че много жилища в България са с подобни размери и много хора биха могли да асоциират размерите на своите жилища с тези тук. Точно това е причината, поради която смятаме, че тази статия би била голям източник на вдъхновение за много новодомци, търсещи идеалната визия за тяхното ново жилище.

Забележете как всички елементи са прости, елегантни и много добре интегрирани в дизайна.

malak-apartament-s-krasiv-i-ideen-interior-v-sankt-peterburg-2g malak-apartament-s-krasiv-i-ideen-interior-v-sankt-peterburg-3g malak-apartament-s-krasiv-i-ideen-interior-v-sankt-peterburg-4gmalak-apartament-s-krasiv-i-ideen-interior-v-sankt-peterburg-5f malak-apartament-s-krasiv-i-ideen-interior-v-sankt-peterburg-6g malak-apartament-s-krasiv-i-ideen-interior-v-sankt-peterburg-7gmalak-apartament-s-krasiv-i-ideen-interior-v-sankt-peterburg-8g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.