Trending News
HomeАпартаментиТристаен апартамент с модерен интериор в еко стил

Тристаен апартамент с модерен интериор в еко стил

Собствениците на това изключително уютно и подредено жилище единодушно са подкрепили идеята за ремоделиране на апартамента им и създаване на интериор в еко стил.

Екологичният стил, както в почти всички останали сфери, така и в тази на вътрешния дизайн напоследък, е все по-популярен. Отличава се със използването на органични материали, мебели от маси, както и мебели, направени от екзотични материали (ратан, бамбук, кокосова дървесина, листа на бананова палма и други), използване на естествени тъкани и не на последно място ковано желязо.

tristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-1g

Да се върнем на жилището, за което заговорих в началото на статията. Става дума за тристаен апартамент с площ от 103 квадратни метра, който се намира в Киев, Украйна. Интериорният проект ни показва интересен и модерен дом, предназначен за семеен живот с голяма и удобна всекидневна, кухня с маса за хранене и красива гледка през прозореца от френски тип.

Естествените материали, които откриваме най-вече в лицето на дървото, като например дървените греди и мебелите от дърво, в комбинация с естествените цветове в интериора (нюанси на жълто, кафяво и зелено), създават спокойна еко атмосфера и напомнят за природата в пространството.

В спалнята откриваме една съвсем различна атмосфера. Големият фототапет, изпълващ от край до край стената зад леглото, показващ един страхотен нощен пейзаж на Ню Йорк и успокояващия цвят на стените, придават индивидуалност и идеални условия за почивка и релаксация.

Проектът е дело на двойката архитектите Алексей и Алина Ковалеви от студио за дизайн и архитектура ,, Двоеточие ”, а за арт присъствието в жилището се е погрижила Анна Черебедова.

tristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-2g tristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-3g tristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-4g tristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-5gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-6gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-7gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-8gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-9gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-910gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-911gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-912gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-913gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-914gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-915gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-916gtristaen-apartament-s-moderen-interior-v-eko-stil-917g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.