HomeАпартаментиКомфортен апартамент със семпъл дизайн в Рим

Комфортен апартамент със семпъл дизайн в Рим

Поздрави от слънчев Рим! Тук сме, за за да надникнем в интериора на един тристаен апартамент, който няма да ни покаже иновативни идеи, нито пък супер модерни италиански мебели, напротив – той впечатлява със своята семпла визия и комфортно обзавеждане.

Проектът е дело на архитектите от италианското студио за дизайн ,,Mob Architects” и както споменахме вече, това с което жилището се отличава е именно неговата скромна и ненатрапчива визия, подплатена с много вкус и оригиналност.

komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-1g

Създаден е отворен график, който е много добре обмислен и внимателно планиран и така в едно общо помещение са разположени хол, трапезария и кухня. Изборът на цветове в тази дневна зона се свежда до няколко светли нюанса и неутрални тонове, които са изключително приятни за окото, създавайки спокойна и приятна атмосфера.

Пурпурният цвят е нотката, която свързва всички отделни помещения. Забелязваме го във внимателно подбрани акцентиращи мебели, като например фотьойла в хола, горните елементи в кухнята и прозрачните пластмасови столове в трапезарията.

Нека надникнем и в зоните за почивка, които в случая са две – главната спалня и детската стая. И в двете стаи забелязваме същата неутрална цветова гама, но обогатена от различни акцентиращи цветове. В спалнята несъмнено фокусната точка е леглото, което е постлано с ярко спално бельо, привличащо погледите с интересните си флорални мотиви. Интересното в тази стая е хитрия начин, по който дизайнерите са скрили вратата, водеща към банята – маскирана като част от големия гардероб, заемащ една от стените.

Насладете се на детайлните изображения и не забравяйте да съхранявате всяка снимка, показваща идеята, която ви вдъхновява.

komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-2g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-3g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-4g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-5g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-6gkomforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-7g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-8g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-9g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-910g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-911gkomforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-912
komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-913komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-914g komforten-apartament-sas-sempal-dizain-v-rim-915g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.