НачалоОбзавежданеTed Bed – меко легло, удобен фотьойл и модерен пуф в едно

Ted Bed – меко легло, удобен фотьойл и модерен пуф в едно

Живеем в динамичен и забързан свят, където имаме нужда от много неща, а разполагаме с все по-малко място и време за всички тях. Този факт поражда нуждата от мобилни, мултифункционални и креативни решения, които да улесняват нашето ежедневие, както и да ни подсигурят комфорт и удоволствие от използването им.

5582Какво ще кажете за мебел, която ви предоставя меко легло, на което да спите, удобен фотьойл, където може да се отпуснете и мекичък пуф, върху който може да се настаните удобно, докато гледате телевизия. Тед Бед е голям, колкото една удобна туристическа раница, много е лек и може лесно да се пренася от точка до точка, без много усилия.

Тед Бед е легло с размери 85 х 200 см. и удобна повърхност, която осигурява мекота и приятен сън. В следващия момент с няколко движения мекото легло е заело формата на фотьойл, а с още по-малко усилия се превръща в модерен пуф, който би седял прекрасно, както в интериор с класически стил, така и в такъв с модерна визия.

Освен всички очарователни функции, които предлага мултифункционалната мебел, тя може да се похвали и със своята екологична същност. Тед Бед се произвежда като се използват отпадъчните материали от производството на матраци.

Може да се използва, както в интериора, така и на открити площи, благодарение на влагоустойчивите материали, които са включени в производството му.

Ted Bed  беше представен за първи път на таз годишното изложение “Светът на мебелите 2013″, а появата му на пазара се очаква още тази година.

Дизайнерът, стоящ зад Тед Бед е Волен Валентинов от ALL in | Studio

02


06 15 16

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.