HomeАпартаментиАпартамент в Словакия показва модерен дизайн в неутрални цветове

Апартамент в Словакия показва модерен дизайн в неутрални цветове

След дългия и напрегнат ден, всички ние искаме просто да се отпуснем в приятната и отпускаща атмосфера на нашите домове. Това е и целта на дизайнерите от студио Neopolis Interior, когато започват с проекта на този апартамент, намиращ се в Словакия.

Всичките стаи в жилището са с един и същ модерен стил. В тях са използвани еднакви цветове, материали и текстури. Перфектният баланс между формите и цветовете създават една уютна и привлекателна жизнена среда. Тук осветлението играе важна роля в постигането на тази приятна домашна атмосфера. Забелязва се перфектна комбинация между естествена и изкуствена светлина, които създават невероятни сенки, покриващи всяко едно кътче от апартамента.

apartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-1g

Тъй като площта в жилището е ограничена, ергономичното използване на пространството кара дизайнерите да развихрят своето въображение и да приложат различни творчески решения.

Дневната е проектирана така, че да бъде, както зона за релакс, така и място за забавления. Неутралните цветове създават спокойна атмосфера, докато големият LCD телевизор и перфектния звук на аудио системата, предлагат на собствениците много шумни моменти.

Спалнята показва също толкова спокоен и романтичен интериор, като отново предлага на обитателите условия за почивка, четене на книги, аудио и видео изживявания, а меките цветове на декорите гарантират уют и топлина. Голямото огледало, монтирано върху вратата на гардероба, кара стаята да изглежда по-просторно.

apartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-2g apartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-3g apartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-4g apartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-5gapartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-6g apartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-7g apartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-8g apartament-v-slovakiq-moderen-dizain-v-neutralni-tsvetove-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.