HomeСпалняСвеж интериор за спалнята – въздух, вода, метал, камък и цветя

Свеж интериор за спалнята – въздух, вода, метал, камък и цветя

Търсите модерно вдъхновение за новия дизайн на вашата спалня? Предполагам, че в тази статия и показаната в нея спалня, много хора ще открият по нещо за бъдещите си идеи, а защо не и цялостно решение. Проектът на спалнята е дело на руската дизайнерка Головко Варвара и е предназначен за стая с размери 19 кв.м. Нека разгледаме детайлно какво предлага този изящен интериор за спалнята.

svej-interior-za-spalnqta-vazduh-voda-metal-kamak-i-tsvetq-1g

Както може би сте се досетили от заглавието на статията, тук ще откриете много от природните елементи съчетани по един невероятно сполучлив начин. Комбинацията на толкова много естествени материали в една стая придава усещането за свобода на духа и тялото.

Към цялата тази съвкупност от материали са добавени LED светлини с прекрасни цветове и разположение на стратегически места, така че да подсилват усещанията, които излъчват различните части на дизайна. Най-драматично влияе дълбокото синьо осветление под разположеното в центъра на стаята голямо легло. Светлината е силна, привличаща вниманието и в същото време някак спокойна и потайна.

Флоралните мотиви са навсякъде, като най-видимо са изразени върху стената зад телевизора, която продължава и по тавана и грее в успокояващ жълт цвят. Също така, флорални шарки откриваме и върху гардероба с огледални, плъзгащи се врати. Стената зад леглото пък е решена в тъмно кафяви мраморни плочи, които допълват цялостната идея в стаята.

Безспорно интериорът в тази спалня е модерен, но той е и нещо много повече. Той е уравновесен, всеки детайл е на мястото си и носи усещане за лекота, свежест и спокойствие. Точно, каквато трябва да бъде една спалня …

svej-interior-za-spalnqta-vazduh-voda-metal-kamak-i-tsvetq-2g svej-interior-za-spalnqta-vazduh-voda-metal-kamak-i-tsvetq-3g svej-interior-za-spalnqta-vazduh-voda-metal-kamak-i-tsvetq-4gsvej-interior-za-spalnqta-vazduh-voda-metal-kamak-i-tsvetq-5g svej-interior-za-spalnqta-vazduh-voda-metal-kamak-i-tsvetq-6g svej-interior-za-spalnqta-vazduh-voda-metal-kamak-i-tsvetq-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.