Trending News
HomeАпартаментиМинималистичен апартамент в Сингапур с прекрасни градски гледки

Минималистичен апартамент в Сингапур с прекрасни градски гледки

Дизайнерът Стенли Там, от добре познатото ни студио KNQ Associates, наскоро е завършил разработването на един проект, който решихме да споделим с вас. Става дума за минималистичният дизайн на апартамент в Сингапур. Желанието на собственика било да притежава светъл и просторен дом с модерен дизайн и място за своята колекция, която събирал в продължение на години.

minimalistichen-apartament-v-singapur-s-prekrasni-gradski-gledki-1g

Тъй като апартаментът се намира на един от най-високите етажи в жилищната сграда, той предлага спиращи дъха гледки към големия град. Дизайнерът избрал палитра от сиво-синьо, бяло и кафяво, за да подчертае тези прекрасни гледки.

Всекидневната и трапезарията може да ви изглеждат съвсем обичайни на пръв поглед, но това съвсем не е така. На места дизайнерът е използвал “нерафинирани” материали, като циментова замазка и каменни плочки, за да разчупи добре познатия ни модерен стил, който се отличава с полирани повърхности. По този начин, апартаментът има по-суров вид и бяга от стереотипа, залегнал у повечето хора, че минималистичните интериори приличат на болнични стаи.

Жилището предлага индивидуална визия във всяка стая, като връзка по между им не липсва в лицето на различни дребни детайли. И като заговорихме за индивидуалност, обърнете внимание на голямото разнообразие на осветителни тела във всяка отделна зона. Те са прецизно избрани, за да подпомагат създаването на различни настроения, подходящи за съответната зона.

В антрето ни посреща колекцията на собственика, за която ви споменахме по-рано. Различните герои от комикси и екшън филми в разнообразни пози и размери са подредени така, че да радват своя собственик всеки път щом мине покрай тях.

Разгледайте детайлно снимките на този нестандартно модерен интериор. Сигурни сме, че ще успеете да си харесате нещичко, а защо не и целия апартамент?

minimalistichen-apartament-v-singapur-s-prekrasni-gradski-gledki-2g minimalistichen-apartament-v-singapur-s-prekrasni-gradski-gledki-5g

minimalistichen-apartament-v-singapur-s-prekrasni-gradski-gledki-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.