Trending News
HomeКъщиЛуксозна вила с превъзходен дизайн в Испания

Луксозна вила с превъзходен дизайн в Испания

В днешния прекрасен петъчен ден, решихме да ви предложим една виртуална разходка, която ще ви отведе до едно  незабравимо място под слънцето в далечната Испания, където морската вода е бистра, въздуха чист, а изобилието от растителност е огромно. Става дума за курорта Пуерто де Андрач в Майорка, а имотът, който ще разгледаме е луксозна вила, разположена върху площ от впечатляващите 2500 м².

Върху тази обширна площ са разположени частен басейн, огромна градина, няколко великолепни тераси, барбекю, паркинг и в същото време има много незастроено пространство. Освен всичко това, вилата предлага отлична гледка към пристанището и морето, което е меко казано прекрасно.

Самата вила съвсем наскоро е получила чисто нова визия, както отвън, така и отвътре. Дизайнът й показва очарователна смесица от традиционни детайли и съвременни акценти, като в крайна сметка резултатът е впечатляваща визия, високо ниво на лукс и съвременен комфорт. Основната част от имота побира шест спални, всяка от тях с прилежащ гардероб, шест бани, дневна и трапезария с прекрасна камина, напълно оборудвана кухня, перално помещение и още няколко стаи. Всички помещения предлагат удобства като климатици, подово отопление, двоен стъклопакет и блиндирани врати.

И накрая, но не на последно място, трябва да ви споделим, че според агенцията за недвижими имоти Fastighetsbyrån в момента превъзходния испански имот е обявен за продан, а първоначалната му цена е 7.450.000 евро. 

Насладете се на виртуалната разходка и невероятните снимки, които показват най-красивите кътчета на това райско място.

luksozna-vila-s-prevazhoden-dizain-v-ispaniq-3g luksozna-vila-s-prevazhoden-dizain-v-ispaniq-4gluksozna-vila-s-prevazhoden-dizain-v-ispaniq-5g luksozna-vila-s-prevazhoden-dizain-v-ispaniq-6g luksozna-vila-s-prevazhoden-dizain-v-ispaniq-910gluksozna-vila-s-prevazhoden-dizain-v-ispaniq-911g luksozna-vila-s-prevazhoden-dizain-v-ispaniq-912g luksozna-vila-s-prevazhoden-dizain-v-ispaniq-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.