НачалоВсекидневнаБягство от реалността – модерна къща с басейн в Бразилия

Бягство от реалността – модерна къща с басейн в Бразилия

В тази статия ще ви предложим едно бягство от реалността. Дори и за малко, дори и само виртуално, ние не се съмняваме, че ще успеете да оставите настрана натоварената си програма и да се отдадете на това екзотично място.

bqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-1g

Построена в рамките на само 30 дни, тази малка къща в Бразилия впечатлява със своите семпли линии и обширни външни пространства за отдих. Типично за подобен тип постройки, предназначени за релакс и спокойствие и тази тук предлага възможност за максимално силна връзка с околната среда. Архитектите от студио  Kali Arquitetura са проектирали сградата само с една бетонна стена, като останалите три са с плъзгащи се стъклени врати, предлагщи частичното премахване.

Тъй като построяването на сградата било предвидено в най-кратки срокове, нейната конструкция е метална. Това от своя страна я прави лека и удобна за поставяне на минимално разстояние до близката пълноводна река. Използването на прости линии и „чисти“ материали са от ключово значение за крайния резултат при този проект.

Интериорът, който представлява едно голямо отворено пространство е в предимно минималистичен стил. Цветовата палитра е в неутралният сектор, а разнообразието от цветове е сведено до тонове на сиво, черно и бяло.  Откриваме една много приятна обстановка за почивка, която предлага удобна всекидневна, напълно оборудван кухненски бокс и обширна трапезария.

Стилна и приветлива, тази невероятна малка къща приветства гостите си със силна  връзка с природата и прекрасна чил зона, около басейна. Надяваме се, да сте успели да избягате от ежедневието си поне за миг, а сега ви оставяме да се насладите на прекрасните снимки от Бразилия.

bqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-2g bqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-3g bqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-4gbqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-5gbqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-6gbqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-7gbqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-8gbqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-9gbqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-910gbqgstvo-ot-realnostta-moderna-kashta-s-basein-v-braziliq-911g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.