НачалоАпартаментиИзумително жилище с големина от 15 м² показва интересни идеи

Изумително жилище с големина от 15 м² показва интересни идеи

Да, прочетохте правилно! Интериорният проект, върху който ще насочим вниманието си днес е с големина от 15 м² и може би за повечето от вас, живота в дом с подобни размери е немислим. Малките жилища са невероятен източник на креативни идеи и това е факт, в чиято достоверност сме се убеждавали многократно. Когато мястото не стига сме принудени да помислим извън общоприетите норми и да намерим решения на редица проблеми, така че да спестим място и в същото време да не се лишаваме от удобства и функционалност. Когато мястото е толкова оскъдно, че прилича на широк коридор, тогава нуждата от нестандартни идеи нараства неимоверно.

izumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-1g

 Малкото студио е ярък пример за това, как се постига модерен дизайн, когато разполагаме с наистина ограничено пространство. В подобни случай, нещата опират до предварителния анализ на помещенията, правилната организация на пространството и подбирането на точните мултифункционални мебели.

Днес технологиите и мобилността на голяма част от предметите, нужни ни в ежедневието, допринасят за по-лесното им организиране. Това ни позволява да поставим много неща в тясно пространство, без да се налага да се лишаваме от домашния комфорт и лесния достъп до тях. От друга страна, когато се подходи тактично и две или повече зони се групират в една, с няколко прости движение например превръщаме дневната в спалня.

В този случай, голяма роля играе и осветлението, което създава различни настроения. Това е много важно, когато сте групирали няколко стаи в една или както е в случая – всичко е на едно място. Така лесно се пренасяме от яркото осветената дневната, към спокойствието по време на вечеря и стигнем до нежната светлина в спалнята.

izumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-2g izumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-3g izumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-4gizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-5gizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-6gizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-7gizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-8gizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-9gizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-910gizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-911gizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-912gfizumitelno-jilishte-s-golemina-ot-15-m-pokazva-interesni-idei-913g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.