HomeАпартаментиПросторен и свеж апартамент в Братислава [ Neopolis Stuido ]

Просторен и свеж апартамент в Братислава [ Neopolis Stuido ]

Този невероятен апартамент с модерен и просторен дизайн се намира в Братислава, Словакия. Дизайнерите от Neopolis Studio са се постарали да изпълнят пространството с гостоприемна атмосфера като са изградили един удобен и функционален дизайн.

Апартаментът предлага голяма всекидневна с приобщена кухня и трапезария, две огромни тераси, спалня, детска стая и уютен домашен офис. Всички мебели са специално проектирани и изработени за този проект, като основната им цел е да осигурят усещане за пространство и да са максимално удобни. Почти всички са с гланцово покритие, което подсилва модерното излъчване на интериора.

prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-1g

Всекидневната е в основно бял цвят с винено-червени акценти, които продължават и в кухненския бокс. Както в тази стая, така и в целия апартамент наблюдаваме нежни овални форми с модерна визия, които придават на жилището изтънчен вид.

В антрето и коридора дизайнерите са наблегнали на фактора функционалност, като са използвали всеки сантиметър за поставянето на гардероби, шкафове и други места за съхранение. Това по никакъв начин не е попречило пространствата да изглеждат добре, напротив, следвайки цялостната визия на апартаментa, извитите форми и използването на огледални повърхности, антрето и коридора изглеждат чудесно.

Спалнята е великолепна, предлагаща хармония и релаксираща обстановка. Тъмното дърво контрастира с красиви бели тапети с интересна текстура върху стените, а на пода е поставен пухкав килим, което допринася за една уютна атмосфера в спалнята.

Детската стая е с игрив декор, удобни двуетажни легла и голям прозорец, който пропуска много слънчева светлина. Апартаментът също така притежава и красив домашен офис, който предлага една топла и приветстваща работна среда.

prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-2g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-3g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-4g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-5prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-6g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-7g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-8g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-9g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-910gprostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-911g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-912g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-913g prostoren-i-svej-apartament-v-bratislava-neopolis-stuido-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.