HomeАпартаментиПроект за малък апартамент със семпъл, но свеж дизайн

Проект за малък апартамент със семпъл, но свеж дизайн

Днес отново ще насочим вниманието си към един малък апартамент, чиито проект ни впечатли със своята функционалност и внимание към детайлите. Въпреки, че говорим доста често за жилищата с малки размери, все повече хора се свързват с нас с молба да показваме още и още такива интериори, от които да почерпят вдъхновение и да успеят да усъвършенстват своите домове.

proekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-1g

Това малко жилище е дело на архитекта Антон Севастиянов и разполага с площ от 43 м. Интериорът е предназначен за млад и активен човек със страст към спорта, музиката и фотографията. Първото впечатление което прави интериора е много добро – светло и просторно място със семпъл и от части минималистичен дизайн, които изглежда доста по-голям отколкото е всъщност.

Отвореният етажен план е един огромен плюс за всяко малко жилище и тук това не прави изключение. Всекидневната е обединена със спалнята, като между двете има преградна дървена стена, но без врата. Това от една страна разделя двете помещения, но не отнема от  простора на отделните зони. Дървената стена, която ги разделя е интересен декоративен елемент, който в същото време осигурява и много шкафове и гардеробни помещения.

В спалнята откриваме стратегически разположени огледала, които придават усещането за едно по-голямо пространство – трик, който сме виждали и друг път в малки помещения. Връщаме се отново във всекидневната, но само минаваме транзит, отивайки към малката кухня с трапезария, която е отделена от основното жилищно пространство отново с помощта на преградна стена, но този път тухлена.

В жилището откриваме естествени материали, чиито естествени цветове се допълват от искрящи тонове на синьо и зелено, които откриваме в някой от мебелите. Освен интересните цветови комбинации, малкото жилище предлага и много полезни идеи за спестяване на място, осигуряване на уют и функционално комбиниране на мебели. Идеи, от които може да се възползвате веднага.

proekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-2g proekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-3g proekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-4gproekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-5gproekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-6gproekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-7gproekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-8gproekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-9gproekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-910gproekt-za-malak-apartament-sas-sempal-no-svej-dizain-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.