НачалоСпалняПроект за интериор на спалня, част от съвременна градска къща

Проект за интериор на спалня, част от съвременна градска къща

В статията ще ви покажем един интересен проект за таванска спалня, част от малка градска къща, намираща се в руския град Виборг. Проектът се отличава с интересния план на помещение, скосените тавани и използването на много дървени елементи и текстил в интериора.
Невероятните природни гледки, които се откриват през прозорците на спалнята, са се превърнали в отправната точка по отношение на избора на декорации и цялостната визия на интериора. Първото впечатление от спалнята е много приятно, като основно вниманието е запленено от мекия кехлибарен цвят на боровия масив, от който са изработени основните мебели в помещението. Интериорът се усеща много лек и свеж, за което допринасят зелените растения, ленените тъкани и аксесоарите изработени от ратан и юта.

Във функционален аспект стаята също има с какво да изпъкне. Към спалнята има гардеробно помещение, което е скрито зад врата, маскирана във формата на огледало с дървена рамка. Цялата стена под ъгъла на тавана е заета от просторни шкафове, част от които приличат на табла, декорирана с дърво и меки текстилни панели, което визуално увеличава пространството на стаята и придава още уют.
Този проект е страхотен пример за това, как голямото количество естествена светлина, съчетано с мебели от дървен масив и естествени декорации работят много добре, създавайки помещение, изпълнено с много уют, топлина и простор.

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Коментара
  • Здравейте,
    Интересува ме как реализирахте окачването на пердетата? Какъв механизъм използвахте? Подвижни ли са затъмняващите пердета?

    май 22, 2020

Вашият коментар