Trending News
HomeКъщиПреобърнатата къща – страхотна архитектурна атракция

Преобърнатата къща – страхотна архитектурна атракция

Признайте си, че бяхте силно впечатлени от снимката на корицата, която показва преобърнатата къща отвън. Сега ви очакват още впечатляващи снимки, но първо нека се запознаем с тази атракция отблизо. Преобърнатата къща е туристическа атракция и се намира в Москва, в изложбения център All-Rusia.

Това не е първият случай на къща, която се обръща с краката нагоре, за да се постигне атрактивно изживяване от страна на туристите, но пък тази е наистина много интересна, както отвън, така и отвътре. Архитектите, стоящи зад проекта са събрали данни и вдъхновения от други подобни проекти по света, за да създадат една интригуваща среда, където всичко е с главата надолу.

Туристите, които са посетили къщата споделят, че преживяването вътре може да се сравни с усещането, когато се возиш с влакче в увеселителен парк. Всичко вътре е наопаки, а посетители реално ходят по тавана. Снимките направени в интересната къща са много ефектни и заблуждаващи и несъмнено оставят невероятен спомен за посетителите. Туристическата обиколка включва цялостна разходка по таваните на всяка стая, дори и на малката баня.

preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-2 preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-4 preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-3preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-5 preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-8 preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-7 preobarnatata-kashta-strahotna-arhitekturna-atraktsiq-6

Източник : My Modern Met

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.