HomeАпартаментиМодерна изтънченост и неповторим вкус – апартамент в Будапеща

Модерна изтънченост и неповторим вкус – апартамент в Будапеща

Днес решихме да разгледаме един светъл и стилен апартамент, разположен на последния етаж в жилищна сграда, намираща се в Будапеща, Унгария. Апартаментът разполага с площ от 73 кв. м, а дизайнерът, стоящ зад модерната визия на това жилище е Kate Koppany.

moderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-1g

Елегантен и същевременно минималистичен, този тавански апартамент показва една умерена цветова палитра, като най-вече е наблегнато на класическата комбинация от черно и бяло. Отворената всекидневна с трапезария изпъква и действа като социално ядро на целия апартамент, съчетала в себе си уют, комфорт и специфичната модерна изтънченост, която носи интериора.

Спалнята се разграничава от дневната зона. Тя показва една оригинална и различна визия, в която преобладават цветове като бежово и кафяво, а осветлението е слабо и подтикващо към релакс. Спокойната и гостоприемна обстановка я прави прекрасно място за сън и почивка.

Минималистичният стил е добре подчертан във всяко помещение, но не липсват и елементи, които да вдъхват топлина и уют на апартамента. Жилището изобилства от креативни и привличащи погледа детайли, като големия часовник върху стената в кухнята, както и декоративната камина, която краси стената във всекидневната и изпълва пространството с усещане за мека топлина.

Тъй като всички от екипа на Модерен Дом сме големи ценители на добре направеното LED осветление, не можем да подминем факта, че тук декоративното осветление е невероятно. То присъства в целия апартамент и е умело поставено на специфични места, като по този начин подчертава красивите линии на този интериор.

И като за финал, нека обърнем внимание на красивата тераса снабдена с удобни места за сядане и предоставяща спокойна гледка към централен булевард в Будапеща.

moderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-2g moderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-3g moderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-4gmoderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-5g moderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-7gmoderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-8g moderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-9g moderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-910g moderna-iztanchenost-i-nepovtorim-vkus-apartament-v-budapeshta-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.