HomeБаняПрактични и забавни джаджи за вашата баня [ Част 1]

Практични и забавни джаджи за вашата баня [ Част 1]

Банята и кухнята са областите в едно жилище, които се нуждаят от непрекъснати промени, поради постоянното променящите се технологии и появата на нови и полезни джаджи. Те имат за цел да направят живота ни по-лесен и да ни предложат по-голям комфорт, както и редица други подобрения.

Тук сме подбрали някой от най-забележимите джаджи, които се предлагат на пазара и които биха били хубаво допълнение във вашата баня. Те не само са полезни, но и забавни и добре изглеждащи.

Удължител за мивка

praktichni-i-zabavni-djadji-za-vashata-banq-chast-1-udaljitel

Банята често е така направена, че да е удобна за нас – възрастните. Децата ни често изпитват дискомфорт, когато се налага да започнат самостоятелно да ходят до тоалетна или да измият ръцете си. Този хитър удължител , помага на вашето дете да използва мивката в банята, без да изпитва никакви затруднения. Поставянето му е удобно и лесно, а цената му варира между 10 и 15 $.

Чистачка за огледало

praktichni-i-zabavni-djadji-za-vashata-banq-chast-1-chistachka

Няма и капка съмнение, че запотеното огледало е едно много неприятно и неудобно нещо. Може да го изчистите с ръка или кърпа, но то никога не остава чисто като преди и не след дълго отново е замъглено. Това може лесно да се промени, чрез добавянето на семпло почистващо перо. Нужно е само да го закрепите чрез вендузата и да започнете да го използвате, сякаш сте пуснали чистачките на вашия автомобил. Цената му е около 15$ .

Ролка за паста за зъби

praktichni-i-zabavni-djadji-za-vashata-banq-chast-1-pasta

Това малко приспособление може и да изглежда смешно и незначително, но всъщност е много полезно. Прикрепва се в задния край на тубичката с пастата и чрез въртене освобождава цялото количество паста, което се намира в опаковката. По този начин ще избегнете досадното изтискване на пастата за зъби и ще сте сигурни, че винаги я използвате до край. Цената на тази ролка е около 5 $.

Запушалка, викаща за “помощ”

praktichni-i-zabavni-djadji-za-vashata-banq-chast-1-zapushalka

Това е един много забавен елемент, които може да включите в колекцията “полезни и забавни”. Това е класическа запушалка за вана, но с осъвременен дизайн, направена да изглежда добре в модерната баня.

Забавен държач за тоалетна хартия

praktichni-i-zabavni-djadji-za-vashata-banq-chast-1-shtangist

Тъй като започнахме със забавните джаджи е време да ви представим и тази поставка за тоалетна хартия. Тя притежава място за две рола хартия, които се държат от един много силен малък човек. Забавно, закачливо и полезно в същото време.

Музикална завеса за душ

praktichni-i-zabavni-djadji-za-vashata-banq-chast-1-zavesa

Няма ли да ви хареса, ако слушате любимате си музика, докато сте под душа? Това не е проблем – просто трябва да се сдобиете с една от тези музикални завеси. Тя разполага с няколко вградени говорителя и място, където да поставите любимия си таблет или музикален плеър. Цената и е около 45 $

Четка за зъби с фонтан

praktichni-i-zabavni-djadji-za-vashata-banq-chast-1-chetka-za-zabi

Сигурен съм, че всеки от вас не обича момента, когато след като си измие зъбите трябва да се наведе и да събира вода в шепата си, за да се изплакне. Е, какво ще кажете за четка за зъби с дизайн, който и позволява да се превърне във фонтан като изпръсква струя вода нагоре и ви позволява лесен достъп до нея? Може да я откриете тук

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.