НачалоКъщиНевероятно имение в Испания, за което да помечтаем …

Невероятно имение в Испания, за което да помечтаем …

Ако никога не сте били в Испания и по-точно в местности, където се срещат традиционните испански хасиенди, то тогава този материал ще ви покаже невероятната красота на тези имения. Реновирането на този имот е дело на архитектурната група Geschke Group.

Вървейки по извитата пътека от шарен камък, устремени към входа на сградата, моментално почуствахме топлината и това особено вълнение, което човек може да усети, само в специални моменти. Бълбукащите фонтани и палмовите насаждения придават усещането, че вървим през една тайна градина.

neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-1g

Верандата на сградата е с невероятно красиви дъговидни арки и мека светлина, която гали всяко кътче на грандиозните извивки. Поглеждаме през големите прозорци и оставаме удивени от непокътнатия провинциален стил на отвореното помещение, мебелите и декоративните елементи, вътре.

След като влезем в къщата през една от многото стъклени врати, пред нас се разкрива голямо помещение и имаме безпрепятствен изглед към гледката от другата страна на сградата.  От дясната ни страна откриваме дълга дървена маса за хранене с удобни столове, която се намира на няколко крачки от кухненския остров. От ляво е разположена привлекателна камина, заобиколена от голям кожен диван и няколко стола, покрити с декоративни възглавнички. Всички декоративни елементи са в типичния провинциален стил, а полилеите от ковано желязо  подсилват неговото присъствие.

Излизаме на другата веранда и там откриваме една изключително красива гледка. Керамична маса, заобиколена от няколко стола осигуряват удобен кът за сядане до басейна. Нещо друго тук ни направи силно впечатление и това е гледката зад басейна, която е още по-въздействаща, когато я гледаш в приятна компания, седнал на удобните столове на верандата.

Сред съвременните отворени планове, непрекъснато забелязваме традиционни елементи и архитектурни похвати. Обърнете внимание на използването на ковано желязо в голяма част от декорите и старателно подредените испански червени керамиди.

Комбинация от удобство, безгрижен стил, лукс и детайли, които показват вечност. Това е една невероятна испанска хасиенда, която ни докосна и сме сигурни, че несъмнено ще докосне и вас …

neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-2g neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-3g neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-4g neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-5gneveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-6g neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-7g neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-8g neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-9gneveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-910g neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-911g neveroqtno-imenie-v-ispaniq-za-koeto-da-pomechtaem-912g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.